Услуги

Ремонтната база на дружеството се намира на територията на Енергийна компания ТЕЦ „Марица Изток 3“ и разполага със собствен сграден фонд. Дейността се осъществява на площ от 27 417 кв.м., на която са разположени четири основни цеха, склад и офис. Базата е напълно оборудвана с цялата необходима техника, както за козметични, така и за пълни основни ремонти на широка гама от верижни и колесни машини.

В дружеството са усвоени ремонтите на машини Caterpillar, Komatsu, Dressta, Case, New Holland, Volvo, Liebherr, Daewoo, Hyundai, Bobcat, John Deere, Hitachi, JCB и много други., както и на много други производители.

Ние предлагаме следните услуги:

  • Ремонт на цели машини, както и на възли и агрегати от тях
  • Възстановяване на елементи  на ходовата система – ролки, ленивци, зъбни сегменти, вериги и башмаци. Извършва се възстановяване чрез наваряване и на други ротационни детайли.
  • Извършване на диагностика на отделните системи на машината с преносими уреди и оценка на текущото състояние и необходимостта от ремонт
  • Сервиз – обслужване на машини, отстраняване на течове, подмяна маркучи, настройки и регулировки – проверка на място със собствен транспорт.
  • Доставка на резервни части и консумативи за булдозери, минна и строителна техника

Галерия